1000 euro lenen snel geregeld

Waar kun je het beste 1000 euro lenen? Het is niet een te groot bedrag, maar kun je nu precies terecht voor een dergelijke bedrag? Laten we eens dieper ingaan op vraag wat dan de beste lening is. Eigenlijk is het een bedrag wat tussen wal en schip valt, te veel voor een minilening en te weinig voor bijvoorbeeld een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Toch is er wel een trucje om dit te omzeilen.

1000 euro lenen snel geregeld

Met een minilening kun je een bedrag tot maximaal 800 euro lenen, het grote voordeel hier van is dat het snel geregeld is en ook snel op je rekening staat. Een nadeel is dat je dit bedrag niet in termijnen mag terugbetalen, maar in één keer moet voldoen en wel binnen maximaal 45 dagen. Kun je dus af met een iets lager bedrag en vind je het niet erg om het weer snel terug te moeten storten dan zou een minilening een oplossing kunnen zijn. Met een minilening een een negatiever BKR registratie geen bezwaar.

Persoonlijke lening

Met een persoonlijke lening wordt het bedrag wat je hebt aangevraagd in één keer op je rekening gestort. Een probleem is dat je een persoonlijke lening pas vanaf 2.500 euro kunt aanvragen. Het zou dus verleidelijk kunnen zijn om dan maar het minimale bedrag van 2.500 euro aan te vragen, maar als dit éénmaal op je rekening staat dan is het natuurlijk erg moeilijk om daar slechts 1000 euro van te gebruiken en de rest te reserveren voor terugbetalen.

Doorlopend Krediet

Een Doorlopend Krediet begint ook pas bij 2.500 euro, maar een bijkomend voordeel is dat het bedrag niet op je rekening wordt gestort, geld wat je niet opneemt daar hoef je ook geen rente over te betalen. Hier zou je dus voor de benodigde 1000 euro lenen een Doorlopend Krediet kunnen aanvragen van het minimale bedrag van 2.500 en slechts 1.000 euro opnemen. Betaal je deze terug, dan kun je de lening gewoon weer opzeggen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s