Snel geld lenen

snel geld lenen
Snel geld lenen

De meeste mensen die op zoek zijn naar een lening willen snel geld lenen. Gelukkig kan dit tegenwoordig al snel, want als je online een lening afsluit en alle papieren op tijd instuurt, dan kun je binnen 2 dagen beschikken over het door jou aangevraagde geldbedrag.

Minilening

Afhankelijk van het bedrag wat je wilt lenen kun je bij verschillende instanties terecht. Wil je een relatief klein bedrag lenen wat je maar even nodig hebt, dan kun je het beste een minilening of een flashkrediet afsluiten. Hiermee kun je een lening tot ongeveer 800 euro nemen die je ook snel weer moet terug betalen, meestal tussen de 30- en 45 dagen. Met een minilening geldt, hoe sneller je het geld op je rekening wilt, hoe meer kosten je moet betalen, die de lening dan wel weer een stuk duurder maakt. Volg je het normale traject en heb je geen haast dan kun je een minilening afsluiten zonder noemenswaardige extra kosten, in het artikel ´minilening aanvragen´ lees je precies hoe je deze kunt aanvragen zonder al te veel extra kosten.

Doorlopend Krediet

Met een doorlopend krediet kun snel geld lenen, het gevraagde bedrag kan rond de twee dagen tot je beschikking staan. Bij een doorlopend krediet wordt het geldbedrag niet op je rekening gestort, maar wordt het geld beschikbaar gesteld om op te kunnen nemen. Van te voren dien je wel op te geven welke rekening gemachtigd zijn om geld naar over te maken, het is dus minder geschikt om direct rekeningen van te betalen, dan zul je het eerst naar je eigen rekening over moeten maken en daarna maak je zelf de rekening over.
Een groot voordeel van een doorlopend krediet is dat je eenmaal afgeloste bedragen weer mag opnemen, op deze manier heb je altijd een geldreserve achter de hand. Het rentepercentage en de looptijd zijn variabel bij een doorlopend krediet.

Persoonlijke Lening

Met een persoonlijke lening staat de looptijd en het rentepercentage vast, na de vastgesteld looptijd ben je er ook helemaal van af. Wil je snel geld lenen, dan is het goed om te weten dat het totale leenbedrag in een keer op je rekening wordt gestort. Dit bedrag kun je dan naar keuze besteden. Eenmaal terugbetaalde termijnen kun je niet weer opnemen.

Vergunning van het AFM

Alle geldverstrekkers moeten een vergunning hebben van het AFM om geld uit te mogen lenen, op deze manier ben je er zeker van dat je netjes behandelt wordt en er geen addertjes onder het gras zitten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s